Bedien de gordijnen zoals jij wil

Gebruik de afstandsbediening, een spraakopdracht, je smartphone of tablet of een bescheiden rukje aan het gordijn, er zijn veel mogelijkheden om je slimme gordijnen te bedienen.

“Hey Google, sluit de gordijnen” volstaat om vanaf de bank de gordijnen te sluiten.

Schijnt net de zon naar binnen terwijl je je favoriete serie aan het bingewatchen bent? Met een eenvoudige spraakopdracht sluit je het gordijn binnen enkele seconden. Vanaf de bank of je luie stoel, eenvoudiger kan niet.

Alle manieren om jouw gordijnsysteem te bedienen

Afstandsbediening

Afstands- bediening

Volledige controle binnen handbereik – Met onze handige afstandsbediening bedien je moeiteloos je gordijnrail vanuit elke hoek van de kamer, voor ultiem gemak en comfort.

Wandschakelaar

Wand- schakelaar

Geef je interieur een upgrade met onze draadloze wandschakelaar, waarmee je de gordijnrail met het grootste gemak kunt bedienen zonder gedoe met kabels.

Appbediening

App- bediening

Bedien je gordijnen met een simpele swipe via de Forest Connect App. Met onze intuïtieve app bediening kun je je gordijnen moeiteloos openen en sluiten, waar je ook bent, en profiteer je van ultieme flexibiliteit en gemak in jouw dagelijkse routine.

Stembediening

Stem- bediening

Laat je stem gelden via Google, Alexa of Siri. Via eenvoudige commando’s heb je volledige controle over je systeem.

Domotica

Domotica

Fan van een smart home en alles voorbereid om al je favoriete apparaten centraal aan te sluiten? Je nieuwe Forest systeem sluit naadloos aan!

Smart Home hub

Smart Home hub

Een veelgeziene en populaire bediening gaat via de Smart home hub van Homey. De Forest systemen weten daarmee prima te communiceren, dus volop gemak.